Flashback

Jag kom på att jag har ju flera projekt som ja visat snuttar från men som jag aldrig kommit mig för att lägga upp bilder på det färdiga resultatet. I den mån något har blivit färdigt vill säga. Så här kommer lite flashbacks från tidigare projekt.

I maj förra året så startade jag ju projekt Arleqin, som är den kvinnliga versionen av en Harleqin. Så här såg det ut då. Och nu ser du ut så här:

Vid färdigställandet. Det är lite svårt att ta kort på sig själv med mobilkamera, eller?


Vid ett användningstillfälle som råkar vara på premiären av Showtime i Valdemarsvik nu i julas, då alla andra kläder va i tvätten i stort sett. Det är lurigt när man jobbar så mycket att man inte ahr tid att tvätta.Här är dessutom bild på en tunika jag sydde förra sommaren men inte använt än. Jag är jättenöjd med den men den går lite för högt upp i ärmhålet. Jag ringade faktiskt ur den en gång när den va färdig, men när den inte blev bra då så blev jag lite lack och gjorde inte om det. Ödet är då att den blir hängande, oanvänd.

Nertill så går den upp som ett vitt, uppochnedvändt U i fram och i bak, så det blir spetsar i sidorna. Till en början skulle jag ha den längre i bak men jag klippte lite galet och då blev det inte så. Ärmarna är två triangelliknande flärpar. Jag gillar flärpar, remsor och snören. Känns som jag användt det alldeless för lite fortfarande.Så där. Det va lite grand i alla fall. Bilder jag redan har på datorn är så mycket enklare att lägga upp än att faktiskt ta fram mobilen, plugga in den och ladda upp dem på datorn först, om jag över hufvud taget har tagit bilder vill säga. Det händer ju inte alltid =)

RSS 2.0