Spelnörden i mig

Jag fick spela rollspel idag! Det va jätteskoj och jag va lite bummed out när vi va tvugna att sluta, cliffhangers damnit! Nu ska jag koka ihop nått att spelleda för Juha också, vi turas nämligen om, så att jag får spela igen sen och se vad som händer. Det sista jag såg var att några av mina landsmän hade förrått oss och jag blev slagen medvetslös! Fast det va egentligen inte det jag skulle skriva om, jag kunde bara "inte hjälpa mig själv"(dumma engelska, hur säger man på svenska egentligen?), eftersom det är så roligt med rollspel =)

Jag skulle berätta att vi, för första gången på ett år och ett kvartal, gick till klubben. Vi var inbjudna till att spela vampyrkort och spela det gjorde vi också. Det va riktigt skoj, fast vi hade alla för snälla lekar så vi fick avbryta stalematen när klockan blev kväll. Juha gjorde en Malkav lek till mig på begäran medan jag "slet" på jobbet(det är oftast inte slitigt att göra sådant man tycker är kul, bara tungt och trött att gå upp på morgonen). Auspex verkar mest skojsigt så man kan se vad alla gör och vilseleda dem, sen finns ju stealth också i obfuscaten och om man har mycket så ser andra inte vad man gör, men vad kan man göra med dementation? Måste kolla på kort, hela vardagsrummet ser ut som en lekstuga just nu, fullt med byttor som är fulla med kort.

Och så hälsade jag på mina black templars också. Eller ja, de fick känna att mamma va i rummet bredvid eftersom jag alrdig faktiskt gick in och tittade till dem. Det skulle vara kul att måla dem någon dag och fixa ett HQ, jag har ju fått Emperor's champion eller vad den heter från Juha, specialutgåva till och med. Det är skoj att fippla med gubbar. De är ju så fina.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hjälp mig gärna att sprida mitt företagsnamn, läs mer här: http://systuganinorrkoping.blogg.se/2010/march/hjalp-mig.html :)

2010-03-28 @ 21:49:58
URL: http://systuganinorrkoping.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0