Trött

Ja faktiskt.

Efter helgen är det alltid lite trögt att jobba så även om dagen flöt på ovanligt bra(förutom en panikattack i garderoben) är jag riktigt trött nu. En dryg tio timmars dag och en massa planering i huvudet kan ha den effekten. Dagens ängel är ändå Juha som stöttar mig i allt. "Men skriv en lista då på allt som behövs göras." Sa han, jag följde hans råd och allting blev bättre.

Det bästa är när man får stryka saker från listan =)

Hjälp!

Oj oj oj nu är det lite väl stressigt. Klänningar kom tillbaks från Glad Änkan provningen. Alla satt tydligen jättebra(way to go China!) så det är bara kosmetiska ändringar att göra och lite praktiska lösningar för axelband och så.

Det är skoj men grejen är att det tar tid! Om en och en halv vecka är det kostymrep för La Cage och jag har inte ens hunnit göra klart alla mönster till ett set av kläder som ska sys. Jag blev lite lättad när Robin sa att vi ändå inte kommer hinna färdigt till kostymrepet, att vi gör så mycket vi kan tills dess bara, men stressen finns där och lurar ändå.

Tur är att jag har så goda vänner på jobbet som hjälper till när det behövs. Det känns jätteskönt att få hjälp med klänningarna. Härligt också att jag slipper tänka på Glada änkan-smycken också, och fåglarna till La Cage för det fixar Ida. Och nästa vecka kommer jag få ännu mer hjälp, ungefär 9 timmar i veckan blir det nog, från en egyptisk herre. Vi får se hur han passar in och vad han kan. Han verkar duktig, det är både spännande och nervöst med nya personer.


Jag skulle behöva
en frack också i storlek 54/56, helst inte en modern frack. Ryggbredd ungefär 50-51. Om ni vet hur Juha ser ut så är det hans storlek, fast det är inte han som ska ha den. Alla tips (ie. ammunition mot stress monstret) är välkomna! Jag var(i Norrköping) på både Erikshjälpen och Bra & Begagnat idag, Myrorna för två veckor sen och nu finns det inte så många second hand kvar att leta på. Hela Människan ska visst vara nått men de svarar inte i telefon så jag vet inte om de har frackar. Hmm... Blocket finns ju men hur funkar det? Meep!


Nu ska jag leta vidare, tvätta, äte något och förmodligen spela lite Dragon Age. Jag gjorde en ny gubbe, en Dalish elf warrior, för jag fastna i mage's tower och var lite sur för att jag hade slösat talents på båe med min city elf och så var det inge kul. Jag provade dvärg prinsessa warrior också men tyckte väl inte att sköld stilen verkade roligast för warriors. Kör dual wield nu istället.

Ja, jag har i alla fall något skoj att leka med tills GW 2 kommer ut =)


Dragon Age origins

Mm ett riktigt kul spel.Tittade på när Juha provade olika raser och klasser och själv spelar jag en city elf som är rouge.
Alver är bäst =)

Oj då, jag blanka visst ut ett tag

Ja, men om man inte vill sitta vid datorn utan spendera tid med ändlösa strider, intriger och spännande upplevelser i rollspelens värld, då tycker jag att man får det. Jag hade en veckas ledigt i början av oktober tillsammans med Juha, sen var han ledig lite mer och då såg dagarna ut så här:

Vakna 6.45 --> jobba 8-16(mer ibland) --> komma hem, duscha äta --> spela rollspel, sova

Demon: The fallen, Dark ages: Vampire, Dungeons & Dragons, Shadowrun, Na'dhûl och annat improviserat och kanske nått mer. Allt är jättekul i alla fall och i onsdags startade vi en ny Dark ages: Vampire krönika som ser mycket lovande ut minst sagt.

Man kanske inte ska spendera all tid i alternativa världar om man ska vara social och anträffbar också, men det är ju så kul! Nå ja jag ska väl berätta om lite annat också.


loading...


Vad har hänt egentligen?


Hmm..... Har jobbat med Glada änkan, stressar just nu över lösbröst och kvinnokläder till män till La Cage aux folles, har 2 veckor till på mig till kostymrep(av tre totalt!) och kan bara drömma om att hinna sy något till mig själv innan nästa år vad det verkar. Men det gör inget! För det är så kul! Jag kanske är för stolt för att vara svensk men jag är jättglad att jag för jobba med mitt drömjobb


Jag har hittat två till bra bloggar också förresten: http://vicktigt.blogg.se (lillasysters blogg) http://millimetern.blogg.se (också lillasysters blogg, fast den lite mindre lillasystern)


Och här är en fin bild på två roliga personer. Vem kunde tro att jokern och Ozzy var bröder?

Marcus och Niklas. Mina favoritbrorsor =)RSS 2.0