Hjärntvätt

Jag ville bara be den lilla norske gubben att hoppa ut ur min hjärna. Jag deklarerar här med att Radio = hjärntvätt. Om de spelar samma låt tillräckligt många gånger så lär vi oss texten, kan sjunga med och blir lurade att tro att vi gillar låten ifråga. Usch säger jag bara.

Förresten så tycker jag p3 är jobbigt. Pratet är för det mesta bra, i min åsikt. Även om det är sämre på sommaren, Claudia på Morgonpasset låter riktigt elak ganska ofta, så är det oftast något intressant de pratar om blandat med något roligt. Men där mellan spelar de musik jag bara inte tål. När de spelar den lille norske gubbens låt, den där som vann melodifestivalen, är det väl okej eftersom jag lärt mig leva med den typen av musik, i alla fall på jobbet. Men sen är det ju bara hipp hopp musik. Rapp och RnB eller vad det heter. Jag kan inte hjälpa att jag inte ser meningen med att man pratar igenom en hel låt bara för att man inte kan/vill sjunga. Den enda låten av det slaget som jag gillar lite grann är Superhjältar, eller vad den nu heter,just för att den handlar om en superhjälte och dem är ju häftiga. Men jag kommer inte ihåg vad de som spelat in den kallar sig för.

Det var mitt "rant" för idag. Jag kände bara att jag behövde få ur mig det.

PS. Jag tål inte Halo låten heller, jag byter alltid kanal om den kommer.

Och nya huset de byggt bredvid campus, precis efter bron till kungsgatan, är jättefult. Det har jag velat säga länge men jag har aldrig kommit så långt. Om det är något jag tycker om med att gå på stan så är det att titta på och uppleva all gammal arkitektur och när nya, fyrkantiga, fejk-tegel hus och betong bunkrar byggs så ser jag inte att det finns mycket hopp för den moderna människan. Tacka vet jag gotiken, då kunde man bygga!

     

Från vänster: Katedralen I Beauvais, Westminister abbey, Kölnerdomen, Saint Denis interiör.

Update carneval kostym

Lite fler bilder

 

RSS 2.0